Friday, January 25, 2008

Vaippoja valmistumassa!


Kokeilin taas OttobreDesign-lehden kaavalla ja en saa mallia toimimaan. Kuminauhat jäävät ilmeisesti liian löysiksi ja epäilen että vuotaa lahkeensuista. Ehkä saan käyttöön kuitenkin kun peikkotyttö on kasvanut isommaksi ja testaan kyllä vielä lähipäivinä.

Päällisen trikoo kierrätetty paidasta (tukena puuvillaa) ja sisällä ihanan pehmoista bambuneulosta. SÖDE ja rockhenkinen on ja toivottavasti tulee käyttöön!!

4 comments:

Sanna said...

Ihana kuosikangas tuossa vaipassa ja super-söpö vaipan käyttäjä =) Kattelin tossa sitä ottobren kaavaa ja musta näyttäis, että siinä vois laittaa reisikumpparit hieman pidemmälle matkalle. Eli varmaan semmoset 1-2 cm molempiin päihin vois olla hyvä. Kokeile, jos se auttais ;-)

Johanna said...

Oi, mikä ihanuus!!
Vauva ja vaippakin =0)
Kiva kuosi tuossa vaipassa.

Sari said...

Se pupupussi blogissani... Ohje on Sewandsolta http://www.sewandso.co.uk/
Löytyy hakusanalla Bunny sachet.
Törmäsin samaan ohjeeseen myös Casaceninassa http://www.casacenina.eu/
Löytyy hakusanalla Potpourri bag: bunny. Paketti sisältää ohjeen, langat ja tuon pussukan.

marja(Lankaa ja sympatiaa) said...

Heips!Minä tein samalla kaavalla vaippoja ja totesin aivan saman asian kuminauhoista!!!Ratkaisin asian leikkamalla kuminauhat reilusti lyhemmiksi.N.18-20 pitkiksi.Näin näyttäis toimivan paremmin.
Sinä taisit kysyä sormikaspuikoista?!Tilasin omani Vuorelmalta.Mutta bambuisia saa ainakin Ketunpäätuotteelta ja..olikohan Vihreä vyyhti toinen nettikauppa...