Thursday, January 10, 2008

KastemekossaTässä vielä loppiaisen jälkeen otettu poseeraus kastemekko päällä. On kyllä niin hämärää sisätiloissa että harmittaa valokuvien ottaminen ja vielä enemmän tämä pahuksen hidas tietokone, joka veivaa tiedostoja tuhottoman kauan. Muutakin tekemistä olisi.

Olenko kertonut että sain vihdoin joululoman aikaan luettua HARRY POTTERIN! Jotakin sentään ja vieläpä ensimmäinen Potter-kirja, jonka luin englanniksi - olen varsin hidas lukija kun en hallitse noita verbejä riittävästi vaan joudun lukemaan usein lausetta pitkään jotta pystyisin hahmottamaan merkityksiä. Selvisin kuitenkin ilman sanakirjaa.

Yöt vauvan kanssa ovat olleet levottomia. Viime yö oli ensimmäinen rauhallinen yö viikon kestäneiden valvomisten jälkeen. Eiköhän tämä tästä valkene. Olemme kestovaippailleet lähes koko ajan lukuunottamatta ristiäisiä ja joulunajan reissaamista ja hyvin on sujunut. Ruskovillat toimivat hyvin - harmittaa vain kun suurin osa itsetehdyistä vaipoista jäi heti alkuunsa liian pieniksi. Peikkotyttö täyttää maanantaina kaksi kuukautta ja painaa jo 5750 grammaa ja on 60 senttiä pitkä.

Tuossa tutkin tulojani seuraavina kuukausina ja olen varsin huolestunut. Saan huomattavasti enemmän rahaa nyt kuin tättähäärän syntymisen jälkeen, mutta silti saa olla tiukkana ostostensa kanssa kun asuntolainat ovat mitä ovat. Säästämistä yritän ensi kesään, mutta kodinhoidontuella ei kyllä juhlita eikä mitään muutakaan jos sen varaan jäisin syksyllä...

ONNEKSI LANKAA ON VARASTOSSA. Ja kankaitakin jonkin verran. Ja kirjastot ovat yleensä halpa ulkoilu- ja hamstrauskohde jos ei osaa lähteä lenkille muuten vain. Palautuksetkin hoidan yleensä ajoissa (työkaverit... älkää väittäkö vastaan...=)

No comments: