Tuesday, January 15, 2008

Sateen keskeltä

Ihanaa, upeaa - olen neulonut pitkästä aikaa ja taas sitä tuttua työtä: JaanaMaan Ellin mekkoa. Olen kohta saanut helmaosan valmiiksi ja yritän ehkä lisätä hiukan silmukoita ja suurentaa mekon yläosaa. Yläosa tuntuu edellistä työtä muistellessa hiukan pieneltä kun tätä kuusikiloista peikkotyttöä katselen.

Toinen työ mitä tekisi mieli aloittaa on Feather and Fun -huivi. Saisinpa taas ihmetellä mohairin ominaisuuksia. Lisäksi vauvalle olisi ihana tehdä kaikkea mahdollista ja lankojakin löytyy... Kesäksi haluan tehdä jotakin JUST Bamboo -langasta ja tekisi mieleni tehdä lisää villaisia housuja dropsin ohjeella. Olisi sävy sävyyn joka vaatetukseen??

Saumurin sain tänä aamuna langoitettua eli pian aloitan varovaisen harjoittelun. Tulossa on ainakin tättähäärälle college-housuja ja peikkotytölle parikin mekkoa. Mökillekin tekisi mieli, mutta toisaalta olisi paljon tekemistä täällä kotonakin...

Olemme olleet nyt aktiivisempia kävelijöitä kuin tuossa jokin aika sitten. Mukavaa kun voi välillä vaihdella reittejä; täällä meidän nurkilla on mukavat ulkoilureitit. Itse kyllä tykkään kierrellä näillä omakotitaloalueilla ja ihmetellä viimeisiä jouluvaloja.

No comments: